Katalogs

Katalogs Akcijas preces Sūkņi ūdens apgādei Iegremdējami sūkņi drenāžai un kanalizācijai Cirkulācijas sūkņi apkurei un karstam ūdenim Peldbaseinu sūkņi un filtri Ūdens filtri Laistīšanas šļūtenes Laistīšanas aprīkojums Strūklakas un dīķu izveides materiāli
Palīdzība Mans konts

Mans konts Turpināt ar Facebook Turpināt ar Google Autorizēties

Neesi klients? Reģistrēties


Facebook Instagram
Sākums/ Sūkņi ūdens apgādei/ Ūdens sūkņi ar elektronisku vadību/ Sūknis SCALA2 3-45 P1=0.6kW (98562862) Grundfos

Viss vienā - automātiskais ūdens sūknis nodrošina ideālu ūdens spiedienu no pilsētas ūdensapgādes sistēmas visās patēriņa vietās. SCALA2, aprīkots ar integrētu frekvenču pārveidotāju, hidroforu, spiediena sensoru un pretvārstu, gatavs tūlītējai uzstādīšanai. Pateicoties inteliģentajai vadībai, SCALA2 spēj pielāgot produktivitāti ūdens patēriņam.

Pastāvīgs spiediens līdz 8 ūdens maisītājiem mājoklī

SCALA2 ir labākais risinājums māju īpašniekiem, kuriem jārisina zema vai svārstīga ūdens spiediena problēmas mājoklī. Cēlonis ir ieplūdes spiediena svārstības un/vai vienlaikus vairāki atvērti krāni mājā, tāpēc būtiski mainās ūdens plūsma un temperatūra.

SCALA2 risina šīs problēmas ar frekvences vadītu motoru un integrētām vadības funkcijām, kas nodrošina ideālu ūdens spiedienu mājās ar ne vairāk kā 3 stāviem un 8 dažādiem krāniem.* Tas darbojas tikai nepieciešamības gadījumā, automātiski pielāgojas mājas ūdens patēriņa ieradumiem un izmanto piemērotāko enerģijas daudzumu, lai pēc iespējas efektīvāk uzturētu spiedienu.

Tā iebūvētais sensors mēra ieplūdes spiedienu un salīdzina to ar lietošanas punkta spiedienu, piemēram, krānu vai dušas galvu, automātiski veicot nepieciešamās korekcijas. Viedā sūkņa vadība vada frekvences pārveidotāju, lai regulētu sūkņa ātrumu, pamatojoties uz mājas īpašnieka izvēlētajiem iestatījumiem un nodrošinot konstantu ūdens spiedienu visā mājā.

Pasaules klases energoefektivitātes taupīšanas izmaksas māju īpašniekiem

Aprīkots ar modernu hidrauliku un pastāvīgā magnēta motoru, SCALA2 ir īpaši efektīvs mainīga ātruma spiediena pastiprināšanas sūknis. Tas gudri pielāgojas mājas ūdens pieprasījumam, uzlabojot energoefektivitāti un pagarinot sūkņa kopējo kalpošanas laiku.

Atšķirībā no fiksēta ātruma spiediena paaugstināšanas sūkņiem, kas patērē pārmērīgi daudz enerģijas, uzturot nemainīgu/fiksētu ātrumu, SCALA2 pielāgo savu enerģijas patēriņu, pamatojoties uz konkrētu pieprasījumu. Tas tiek panākts, izmantojot integrētu sensoru, kas mēra un salīdzina ieplūdes spiedienu ar vēlamo spiedienu lietošanas vietā, piemēram, dušas galvā vai vannas krānā. Sensors sazinās ar sūkņa vadību, lai nodrošinātu netraucētu regulēšanu, un, vadoties pēc mājas īpašnieka izvēlētajiem iepriekšējiem iestatījumiem, vada frekvences pārveidotāju, lai regulētu sūkņa ātrumu, garantējot perfektu ūdens spiedienu mājā.

Izvēloties visefektīvākos spiediena pastiprinātājus, nevis tradicionālos spiediena paaugstināšanas sūkņus, māju īpašnieki var gūt ievērojamus ietaupījumus, samazinot enerģijas patēriņu ūdens paaugstināšanai pat par 40%*. Šī izcilā energoefektivitāte tiek panākta, reāllaikā pielāgojot motora ātrumu, samazinot cikliskumu un samazinot enerģijas patēriņu zema pieprasījuma periodos.

Visklusākā darbība tirgū

Ar modernizēto hidraulisko korpusu jaunās paaudzes SCALA2 sasniedz optimālu ūdens spiedienu, un tā trokšņa līmenis ir tikai 44 dB(A). Tas ir skaņas jaudas samazinājums par 3 dB(A) salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi, radot par 50% mazāku troksni cilvēka ausī.

44 dB(A) trokšņa līmenis ir līdzīgs klusajai bibliotēkas videi vai dzīvojamajam rajonam nakts laikā. Salīdzinot ar parasto sadzīves tehniku, trokšņa līmenis ir tik zems kā klusā trauku mazgājamā mašīnā.*

Salīdzinot SCALA2 ar tradicionālajām spiediena paaugstināšanas sistēmām ar motora ventilatoru un trokšņa līmeni virs < 72 dB(A), ir liela atšķirība. Šīs sistēmas ir daudz trokšņainākas par mūsdienu spiediena paaugstināšanas sistēmām, radot diskomfortu gan mājās, gan ārpus tām. Trokšņa līmeni rada vājā sūkņu tehnoloģija un motori ar ventilatora dzesēšanu, kas veicina manāmas vibrācijas visā sistēmā.

Izmantošanas jomas

  • Ūdens sūknēšana no akām: apgāde ar dzeramo ūdeni no dziļuma līdz 8m kā no grodu, tā urbtajām akām.
  • Sabiedriskās ūdens apgādes spiediena palielināšana: spiediena palielināšanas gadījumā, ja sabiedriskās ūdens apgādes sistēmā ir nepietiekams spiediens.
  • Ūdens sūknēšana no ūdens savākšanas tvertnēm: piemērots risinājumiem, kur tiek izmantota ūdens savākšanas tvertnes.
  • Uzstādīšanai telpās un laukā: aizsardzības klase IP X4D (atbilsts IP44)
  • Piemērots izmantošanai pie apkārtējās temperatūras no 0°C līdz 55°C

Vienkārša uzstādīšana, izņemot no kastes

Jaunais SCALA2 ir universāla, integrēta spiediena paaugstināšanas iekārta ar pašuzsūkšanas funkciju, paredzēta vienkāršai uzstādīšanai iekštelpās un ārā bez papildu komponentiem vai īpašiem instrumentiem.

SCALA2 sūkņa uzstādīšanai jāveic četras darbības.

  1. Pievienojiet caurules. Ieplūdes un izplūdes savienojumus var regulēt par +/-5 °, padarot uzstādīšanu vēl vienkāršāku.
  2. Uzpildiet sūkni. Lielais uzpildīšanas korķis ļauj ātri un viegli iepildīt ūdeni. Sūknī jāielej vismaz 1,7 litri jeb 0,45 galoni ūdens.
  3. Pievienojiet strāvas kontaktligzdai sūkni un iedarbiniet to. Noklusējuma spiediena iestatījums ir 3 bāri (43 psi).
  4. Noregulējiet tvertni. Norādiet iepriekšējas piepildīšanas spiedienu atbilstoši iestatījuma punktam (70% no iestatītā spiediena).

Vai nepieciešama palīdzība uzstādīšanā? Noskatieties uzstādīšanas video šeit vai meklējiet iepakojumā iekļauto ceļvedi.

Tips:Cebtrbēdzes

Sūkņa pakāpes:Vienpakāpes

Maksimālā plūsma:50 l/min

Maksimālais spiediens:45 m

Uzsūkšanas augstums:8 m

Jauda P1:550 W

Spriegums:230 V

Frekvence:50 Hz

Savienojums spiedienam:1" (ā)

Savienojums uzsūkšanai:1" (ā)

Korpusa materiāls:Kompozītmateriaāls

Spiediena relejs:Digitāls

Spiedtvertnes tilpums:Iebūvēta

Kabeļa garums:2 m

Vidējais vērtējums 0 no 5

Kopā 0 vērtējumi

Pievienot atsauksmi

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML kods netiek ņemts vērā!
    Slikts           Labs

Sūknis SCALA2 3-45 P1=0.6kW (98562862) Grundfos

Noliktavā Kods: 110737 0

816.34€

(Cenas norādītas ar PVN)

Ielikt grozā

Saņem Akvedukts veikalā

Pārbaudi pieejamību veikalos • Bezmaksas

Piegāde ar kurjeru

Pieejams no 10. septembra • 12.10€


Plašākais noliktavā pieejamais sortiments

Bezmaksas saņemšana klientu
apkalpošanas centros

Piegāde ar kurjeru un pakomātiem